Bachove Kapi – cvjetne esencije dr. Edwarda Bacha https://bachovekapi.hr Bachove kapi - edukacija - savjetovanje - prodaja - naučite vladati svojim emocijama, izvucite najbolje iz sebe Fri, 17 Jul 2020 09:30:18 +0000 hr hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.1 https://bachovekapi.hr/wp-content/uploads/2020/04/cropped-Bachove_kapi_hr-32x32.png Bachove Kapi – cvjetne esencije dr. Edwarda Bacha https://bachovekapi.hr 32 32 Clematis u Fužinama https://bachovekapi.hr/clematis-u-fuzinama/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=clematis-u-fuzinama Fri, 17 Jul 2020 09:30:17 +0000 https://bachovekapi.hr/?p=2403 Objava Clematis u Fužinama pojavila se prvi puta na Bachove Kapi - cvjetne esencije dr. Edwarda Bacha.

]]>

Clematis

Što je dr. Bach napisao za Clematis:

Za one koji su sanjivi, pospani, koji nisu u potpunosti budni i koji nemaju interes za život. Tihi ljudi, koji nisu istinski sretni u svojim sadašnjim okolnostima, koji žive više u budućnosti nego u sadašnjosti, koji žive u nadi da će doći sretniji dani, kada će se njihovi ideali možda ostvariti.Kada su bolesni, ne trude se previše da bi ozdravili ili se uopće ne trude, a u određenim slučajevima se čak i vesele smrti, jer se nadaju da će ih tamo dočekati bolja vremena ili da će tamo ponovno sresti voljenu osobu koju su izgubili.

Objava Clematis u Fužinama pojavila se prvi puta na Bachove Kapi - cvjetne esencije dr. Edwarda Bacha.

]]>
Aspen https://bachovekapi.hr/aspen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=aspen Sat, 11 Jul 2020 17:43:58 +0000 https://bachovekapi.hr/?p=2380 Objava Aspen pojavila se prvi puta na Bachove Kapi - cvjetne esencije dr. Edwarda Bacha.

]]>

Aspen

Neodređeni strah

Danas u Fužinama 🌳 drvo Aspena
Kada je dr. Bach koristio esenciju Aspena:
Neodređeni strah, strah od nepoznatog, kada se taj strah ne može objasniti, niti za njega postoji razlog. No, pacijent ipak može biti prestravljen jer strahuje da će se nešto loše dogoditi, ali ne zna što. Ti neodređeni neobjašnjivi strahovi mogu ga proganjati i danju i noću. Osobe koje imaju ovaj strah ne usude se o tome pričati s drugima.

Objava Aspen pojavila se prvi puta na Bachove Kapi - cvjetne esencije dr. Edwarda Bacha.

]]>