Edukacija za Bachove cvjetne esencije u suradnji sa Bachovim centrom iz Engleske

Zagreb i Fužine

Level 1 u Zagrebu, od 14. do 15. 11. 2020. / od 10.00 do 17 sati.
Level 1 u Fužinama, od 19. do 20. 12. 2020. / od 10.00 do 17 sati.

Prvi stupanj edukacije daje čvrste temelje svima koji žele učiti o cvjetnim esencijama dr. Bacha. Ovaj stupanj primarno je osmišljen za polaznike koji žele razumjeti osnove kako bi sami koristili esencije ili ih davali obitelji i prijateljima.

BACHOVE KAPI ORAHPrvi stupanj sadrži sljedeće teme:
• povijest / biografiju i filozofiju dr. Edwarda Bacha
• kako se rade cvjetne esencije
• sve o esenciji i kremi za “prvu pomoć”
• detaljne informacije o svakoj pojedinačnoj cvjetnoj esenciji, njihovu indikaciju kroz proučavanje slučajeva, primjera i praktične vježbe
• na koji način vam esencije mogu pomoći da lakše prođete kroz “krize” u svakodnevnom životu
• kako pomoći sebi, članovima obitelji, djeci, životinjama, pa i biljkama
• na koji način djeluju i kako se uzimaju Bachove kapi

Cijena prvog stupnja / Level 1 iznosi 1850 kuna.
Molimo zainteresirane polaznike da na vrijeme zatraže upisnicu i uplate akontaciju od 700 kuna (kao potvrdu dolaska na seminar).

Broj polaznika je ograničen ( trenutno radimo s malom grupom, četiri polaznika po grupi), a više informacija možete dobiti putem e-maila marina@essentia.hr ili pozivom na broj telefona 091/140-40-81.

U svijet Bachovih kapi uvesti će vas: Marina Devald, Bachova praktičarka i licencirana učiteljica za Level 1.
Veseliti će me jako vaš dolazak i rado ću s vam podijeliti znanje o Bachovim cvjetnim esencijama.
Marina. D.

Redovito održavamo Level 2 i 3, od 2011. god. ( uz prijevod na hrvatski jezik za vrijeme seminara) s učiteljicom Angelom Davies iz Engleske koja ujedno i predaje u kućici od dr. Bacha.
Angela. D. ima puno iskustva u predavanju i u radu s klijentima koristeći cvjetne esencije. Više o Angeli Davies na liku / nalazi se u timu Bachovog centa: https://www.bachcentre.com/new/en/about-us/meet-the-team/

 

O meni
S učenjem tradicionalne kineske medicine, koja se isprepliće sa shiatsu tretmanima koje primjenjujem, počela sam 2003. godine. Centar “Essentia” u kojem do danas, kroz holistički pristup, koristim različite tehnike rada na tijelu, otvorila sam 2008. u Rijeci.
Tamo sam susrećući i upoznajući različite osobe počela primjećivati da nam raznovrsne tehnike pomažu osloboditi se fizičke napetosti u tijelu. Često su njezin uzrok naša emocionalna i mentalna stanja koja proživljavamo, koja nas opterećuju i tako oslabljuju naše tijelo.
Iz želje da pomognem sebi i drugima, počelo se razvijati moje zanimanje za Bachove kapi, čije je djelovanje usmjereno upravo na naše osjećaje. Bilo je sasvim logično da svoje učenje o Bachovim cvjetnim esencijama započnem direktno na izvoru – Bachovom centru u Velikoj Britaniji. Povezala sam se s licenciranim predavačima iz Centra, te ubrzo počela organizirati i izvornu edukaciju u Rijeci.
Godine 2013. postala sam licencirani Bachov praktičar, BFRP (Bach foundation registered practitioners), tako da od tada u našoj „Essenciji“ uz edukaciju po originalnom programu imamo i savjetovanja te pripremamo kombinacije Bachovih kapi u skladu s individualnim potrebama svake pojedine osobe.
Ostvaruje mi se želja, te 2018 godine odlazim u kućicu dr. Bacha na edukaciju za licenciranog predavača za Level 1.

drumtidam.info

 

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This