Centar „Essentia“ redovito održava edukaciju za Bachove cvjetne esencije u suradnji s Bachovim centrom iz Engleske.

Već punih deset godina je prošlo otkako smo doveli metodu dr. Bacha u Hrvatsku!

Jako sam sretna što sam na svom životnom putu srela Bachove kapljice koje su mi pomogle i pružile mi priliku da zbog drugih i sebe dovedem ovu prekrasnu metodu u Hrvatsku… i tako to putovanje kroz esencije i učenje još uvijek traje…

U našem centru „Essentia“ možete dobiti podršku da završite sva tri Levela (1,2 i 3) i tada postajete profesionalni Bachov praktičar. Ako želite pomoći sebi i svojim bližnjima jednostavno dođite samo na Level 1, koji vam daje mogućnost da naučite svaku pojedinačnu esenciju za koje je mentalno i emotivno stanje tako da kroz „životne izazove“ možete lakše koračati.

Osim redovnog programa, tu su još dvije napredne radionice odobrene od Bachovog Centra, BC-ACA:

  1. Dr. Bach philosophy, personal development & spiritual grow,
    2. Connecting withyour client.

Trenutno u ovom izazovnom periodu s COVID-19, Level 1 održavamo individualno ili u grupi sa dva polaznika, a Level 2 za sada odrađujemo preko zooma (preveli smo sve materijale koji vas čekaju na stranicama Bachovog centra), a za vrijeme predavanja je osiguran prijevod na hrvatski jezik.
Level 2 vodi Angela Davies, učiteljica koja i predaje u kućici dr. Bacha.
Angela. D. ima više od 25 godina iskustva u radu sa Bachovim kapima, više informacija na https://www.bachcentre.com/en/about-us/meet-the-team/

Prisjetimo se naših edukacija : )
Dobila sam čarobnu priliku da zajedno s drugim učiteljima iz Bachovog centra širim i čuvam metodu kao što je i bila želja dr. Bacha.
Marina Devald

Kada težina života počne gasiti svijetlo u našim srcima, cvjetne esencije će nam pomoći da ponovno upalimo svjetlo u srcu i osvijetlimo i sebi i drugima dragocjenost našeg putovanja.

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This